Events

Eindejaarsbijeenkomst

Geluk

Hoe hou je het vast in deze chaotische wereld?

Juist in deze chaotische tijd is het belangrijk om rustpunten te vinden. Een drukke dag verloopt immers beter als je – verspreid over de dag – even aandacht hebt voor jezelf. Reden om tijdens de eindejaarsbijeenkomst 2017 het begrip RUST centraal te stellen. Dat bracht ons vanzelf bij onze gastspreker, Martijn van Gorp.

Martijn van Gorp

Martijn van Gorp is actief in de ICT-wereld. Hier heeft hij dagelijks te maken met de ijselijke snelheid van het internet. Daarnaast – of beter ‘daarboven’ – is hij Boeddhist. Gedurende zeventien jaar bestudeerde hij het Tibetaanse Boeddhisme, om daarna nog drie jaar in afzondering te leven in een Boeddhistisch centrum in Frankrijk. Tijdens de eindejaarsbijeenkomst vertelt hij hoe het Boeddhisme elke dag weer bijdraagt aan een RUSTIG en GELUKKIG leven.

Jij komt toch ook?

Voor deze feestelijke eindejaarsbijeenkomst ben je welkom in City Hotel Goderie, Stationsplein 5A, 4702 VX Roosendaal. Parkeren op het parkeerterrein van de NS. Het programma bestaat uit boeiende presentaties, smakelijke hapjes en een goed glas wijn. Je ontmoet op deze avond uitsluitend mensen die houden van een goed gesprek.

Fijn als je er bent!

Programma

19.00 uur Zaal open
19.30 uur Jan Touw
Welkomstwoord en presentatie
20.15 uur Pauze
20.45 uur Martijn van Gorp
Presentatie
21.30 uur Jan Touw
Slotwoord
21.35 uur Feestelijke borrel
23.00 uur Afsluiting

Aanmelding

Ben je cursist, dan kun je je aanmelden voor de eindejaarsbijeenkomst bij Beppie tijdens de cursus.
Oud-cursisten en introducés kunnen zich telefonisch aanmelden: 0165 – 563 077.
Het entreebedrag – € 35 p.p. – kun je betalen op de avond zelf.

Ben je er niet op 18 december? Dan wenst het hele team van Jan Touw Personal Coaching je nu alvast fijne feestdagen en een gezond en wijs 2018.

Warme groet,

Jan Touw